Royal Van Zanten

Passie groeit als je het doorgeeft, dat is waar we in geloven

We maken onze passie zichtbaar in bloemen en planten en voelbaar in onze manier van doen. Wij veredelen en vermeerderen mooie, verrassende en duurzame bloemen en planten. Dat doen we met veel plezier.

Bloemen en planten brengen iets moois in elke situatie

Dat willen we waarmaken met alles wat we doen. We zijn een toonaangevend internationaal veredelingsbedrijf met gepassioneerde collega’s, distributeurs en agenten wereldwijd.
We verrassen met mooie bloemen en planten, eerlijk en betrouwbaar zakendoen en bewezen kwaliteit. Op deze manier vergroten wij ons werkplezier en geven dat ook door. Zo zijn we kwekers en andere partners optimaal van dienst.

Lange termijn
In de markt voor bloemen en planten streven we voor onze gewassen naar een leidende positie. Dat is belangrijk om op langere termijn samen succesvol te zijn en blijven. We investeren daarom voortdurend, in onze mensen, hun kennis, in vernieuwing van rassen, in technologie en in onze omgeving. We werken met veel plezier aan duurzame en winstgevende groei en geven dat graag door in de keten.

Onze missie
Met koninklijke trots ontwikkelen, vermeerderen en vermarkten we unieke én toekomstbestendige snijbloemen- en potplanten genetica.

Wij zijn dé keuze voor onze partners wereldwijd.
Onze variëteiten en concepten leveren betrouwbare, bewezen en consistente waarde van teler tot consument.

Lees meer over Royal Van Zanten